واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

دیدار رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر عراق| بایدن: از گفتگو‌های ایران و عربستان استقبال می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۱۷۲۹۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۰
دیدار رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر عراق| بایدن: از گفتگو‌های ایران و عربستان استقبال می‌کنیم
جو بایدن و مصطفی الکاظمی در حاشیه نشست جده عربستان در دیدار دو جانبه حضور یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق ظهر امروز (شنبه) در حاشیه نشست جده در عربستان سعودی با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

به نوشته خبرگزاری رسمی عراق، مصطفی الکاظمی در این دیدار از آن‌چه تلاش‌های آمریکا در راستای مبارزه با تروریسم در عراق خواند تشکر کرد و گفت که روابط بغداد و واشنگتن راهبردی و بر مبنای اعتماد متقابل، همکاری و احترام است.

جو بایدن نیز گفت که عراق منابع وسیعی دارد و می‌تواند به خوبی در آن‌ها سرمایه گذاری کند و روابط بغداد و واشنگتن برای دولت آمریکا بسیار حائز اهمیت است.

در بیانیه مشترکی که پس از این دیدار منتشر شد، آمده است که در این دیدار طرفین بر لزوم تشکیل دولت جدید عراق که بازتاب اراده مردم این کشور باشد و احترام به دموکراسی و استقلال عراق تأکید کردند و جو بایدن نیز گفت که وجود عراقی با ثبات و یکپارچه و توسعه‌یافته با حاکمیت مقتدر همچنین برای اقلیم کردستان برای آمریکا اهمیت دارد.

نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در خصوص توافق استراتژیک بغداد و واشنگتن اعلام کردند که همچنان به این توافق و لزوم همکاری و دوستی میان دو کشور پایبند هستند و جو بایدن نیز گفت که آمریکا همچنان از عراق در مبارزه با تروریسم حمایت می‌کند و وجود عراقی قوی عنصر مهمی در تحقق ثبات و امنیت در منطقه است.

رهبران دو کشور همچنین بر اهمیت تقویت نهاد‌های دموکراتیک عراق به نحوی که نیرو‌های امنیتی عراق را قادر می‌سازد تا امنیت و ثبات در عراق و منطقه را تحقق بخشند، تاکید کردند.

بایدن در ادامه از تلاش‌های عراق برای بازگرداندن و بازپروری خانواده‌ها و کودکان عراقی و همچنین محاکمه عناصر عراقی داعش از سوریه قدردانی و از همکاری بیشتر برای رسیدگی به این موضوع استقبال کرد.

طبق این بیانیه مشترک، الکاظمی و بایدن در ادامه در خصوص نقش منطقه‌ای عراق و تلاش‌های بغداد در راستای نزدیکی میان کشور‌های منطقه و اعتمادسازی میان آن‌ها به خصوص تلاش‌های دیپلماتیک دولت کاظمی گفتگو کردند.

در این راستا بایدن از ابتکار نخست وزیر عراق برای مذاکره عربستان سعودی و ایران در بغداد استقبال کرد و آن را دیپلماسی مثبت الکاظمی در راستای ایجاد منطقه‌ای امن‌تر و با ثبات‌تر دانست و در ادامه از برگزاری کنفرانس بغداد در مورد مشارکت و همکاری و روابط متمایز بین عراق، اردن و مصر تمجید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->